✓ Thuisbezorgen is mogelijk
✓ Duurzaam restaurant
✓ Dagverse gerechten

Kostas de Griek is een sfeervol restaurant in winkelcentrum Hesseplaats, Rotterdam, waar u kunt genieten van voortreffelijk Grieks eten. Het restaurant wordt gerund door Kostas, een Griek in hart en nieren met een fascinatie voor het horecavak en de Griekse keuken en gastvrijheid. Ons hardwerkende team staat dagelijks met liefde klaar om de heerlijkste gerechten te bereiden en te serveren. Voor een gezellig en smakelijk avondje uiteten in Rotterdam bent u bij Grieks restaurant Kostas de Griek op de juiste plek!

Heeft u zin in heerlijk Grieks eten?

kostas restaurant

Een sfeervol Grieks restaurant in Rotterdam met écht Grieks eten

Zodra u ons Grieks restaurant in Rotterdam binnenstapt, waant u zich voor even écht in Griekenland; de sfeer, muziek en natuurlijk het eten dragen hier allemaal aan bij. We bereiden de traditionele gerechten enkel met verse, veelal uit Griekenland geïmporteerde producten van topkwaliteit. Zo komen de smaken van de gerechten nog beter tot hun recht. Start de avond met een klassieke huisgemaakte ouzo en proef daarna onze exclusieve, versbereide vis- en vleesgerechten. Ons gastvrije team in Rotterdam doet er alles aan om er voor u een geweldige avond uiteten van te maken. U rest enkel nog te genieten!

Kostas restaurant sfeer

Altijd duurzaam

In ons Grieks restaurant in Rotterdam is duurzaamheid erg belangrijk. Grieks eten dat over is, gooien we nooit zomaar weg en doneren we vaak in de regio Rotterdam. We zorgen op deze manier voor minder voedselverspilling en dragen zo graag een steentje bij aan het milieu.

Geniet ook thuis in Rotterdam van heerlijk Grieks eten

U kunt ervoor kiezen om in ons restaurant in Rotterdam uiteten te gaan, maar we bieden u ook de mogelijkheid om thuis te genieten van heerlijk Grieks eten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om online of telefonisch Grieks te bestellen, waarna u het eten op de afgesproken tijd kunt komen afhalen in Rotterdam of laat bezorgen door onze bezorgers. We zorgen er vervolgens voor dat uw gerechten vers en warm voor u klaarstaan.

Reserveer een tafel of plaats uw bestelling

Heeft u zin om uiteten te gaan bij een traditioneel Grieks restaurant in Rotterdam? We verwelkomen u graag! Reserveer direct uw tafel in ons sfeervolle restaurant via ons online reserveringssysteem of door te bellen naar 0104204433. Geniet u in plaats van uiteten te gaan liever bij u thuis in Rotterdam van ons Grieks eten? Geef uw bestelling telefonisch door of bestel online.