✓ Thuisbezorgen is mogelijk
✓ Duurzaam restaurant
✓ Dagverse gerechten

Kostas de Griek is een Grieks restaurant in winkelcentrum Hesseplaats, Rotterdam. Ons hardwerkende team heeft veel ervaring in de horeca en een passie voor de Griekse keuken. Dit voel je in ons restaurant en proef je terug in onze ambachtelijk bereide Griekse gerechten. Heeft u zin om kennis met ons en de Griekse keuken te maken? Dan verwelkomen wij u graag in ons restaurant in Hesseplaats!

Heeft u zin in heerlijk Grieks eten?

kostas restaurant

Een kwaliteitsvol en duurzaam restaurant in Hesseplaats

Bij Kostas de Griek zijn kwaliteit en duurzaamheid erg belangrijk. Kwaliteit leveren we door dagverse ingrediënten te verwerken in onze traditionele gerechten, waarbij een deel van de gebruikte producten rechtstreeks uit Griekenland wordt geïmporteerd. Duurzaamheid passen we toe door producten nooit zomaar weg te gooien, maar juist weg te geven aan de omgeving. Zo willen we voedselverspilling zoveel mogelijk tegengaan.

Kostas restaurant sfeer

Als u tevreden bent, zijn wij dat ook

Persoonlijke aandacht voor onze klanten staat te allen tijde voorop. We luisteren goed naar onze klanten en hebben daardoor in de loop der jaren een sterke band opgebouwd. Om onze klanten nog meer tegemoet te komen, bieden we hen verschillende opties aan om te kunnen genieten van onze Griekse gerechten. Zo verwelkomen we u graag in ons restaurant in Hesseplaats, maar heeft u ook de mogelijkheid om onze gerechten thuisbezorgd te krijgen of te komen afhalen bij ons in Rotterdam.

Maak een reservering of bestel

Geniet van heerlijk Grieks eten in ons restaurant in Hesseplaats! Reserveer een tafel via ons online reserveringssysteem of door te bellen naar 0104204433. Ook bestellen is mogelijk, daar we op verschillende plekken in Rotterdam en omgeving kunnen thuisbezorgen. Denk onder meer aan Nesselande en omliggende steden en dorpen als Capelle en Zevenhuizen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Lekker bij ons komen eten?