over kostas de griek

U waant zich in een zeer gezellige en gastvrije sfeer van Griekenland als u bij Kostas de Griek binnenstapt.
Met vers bereide traditionele Griekse gerechten en een klantvriendelijke benadering zorgen wij dat u op en top kunt genieten!

Over ons

BISTRO RESTAURANTKOSTAS DE GRIEK

Kostas de Griek is een échte Griek in hart en nieren. Altijd is hij gefascineerd geweest door het horecavak. Mensen blij en gelukkig zien door zijn eten, is zijn belangrijkste drijfveer. Na veel ervaring op te hebben gedaan in verschillende horecagelegenheden heeft Kostas zelf de stap gemaakt om zelf zijn ware droom in vervulling te laten gaan: Het openen van een eigen Grieks restaurant!

Naast zijn fantastische kookkunsten vindt hij het heel erg belangrijk dat u zich thuis voelt in zijn restaurant. En als dat gelukt is, heeft Kostas de perfecte dag gedraaid! Kom gerust eens kennis maken met Kostas de Griek, de vriendelijkste Griek van Nederland! 

dolmadakidolmadaki
stifadostifado
souvlakisouvlaki
tzatzikitzatziki

Ons verhaal

Oprichting

Kostas de Griek is al jaren een begrip in Hesseplaats en omstreken. Het restaurant is opgericht in 1999 

Beste Griek in town

Door de jaren heen heeft Kostas het vertrouwen van Rotterdammers gewonnen door de heerlijkste unieke Griekse specialiteiten in zijn restaurant te laten proeven. Zijn kookkunsten zijn in Rotterdam erg bekend!

Griekse keuken thuisbezorgd

Nu bezorgt Kostas de heerlijkste Griekse specialiteiten bij u thuis. Met de online bestelplatform van Kostas de Griek is het makkelijk en snel een bestelling te plaatsen.

KOSTAS DE GRIEK TEAM

Lekker bij ons komen eten?