✓ Thuisbezorgen is mogelijk
✓ Duurzaam restaurant
✓ Dagverse gerechten

Overheerlijk Grieks eten afhalen doet u natuurlijk bij Kostas de Griek in Rotterdam! Kostas is een Griek in hart en nieren en heeft een passie voor de Griekse keuken én het horecavak. Deze combinatie zorgt voor een uitgebreide menukaart met smaakvolle Griekse gerechten, die onze gasten keer op keer verrassen. Of u nu zin heeft in vis, vlees of vegetarisch; in onze gevarieerde Griekse keuken bereiden we het allemaal. Wanneer komt u Grieks eten afhalen bij ons in Rotterdam?

Heeft u zin in heerlijk Grieks eten?

kostas restaurant
Kostas restaurant sfeer

Dagvers en smaakvol Grieks eten afhalen in Rotterdam

Het Grieks eten dat u bij ons restaurant in Rotterdam kunt afhalen, zit bomvol typisch Griekse smaken. We gebruiken enkel dagverse producten en maken veelal gebruik van kwaliteitsproducten die rechtstreeks uit Griekenland zijn geïmporteerd. Met onze gerechten waant u zich dan ook écht even in Griekenland! Besluit u Grieks te komen afhalen in ons restaurant in Rotterdam, dan zorgen we ervoor dat uw bestelling vers en warm klaarstaat zodra u bij ons bent. Of u nu bestelt vanuit Rotterdam of omliggende dorpen en steden als Zevenhuizen of Capelle; met onze Griekse gerechten haalt u de authentieke smaken van Griekenland in huis.

Plaats uw bestelling telefonisch of online

Heeft u een keuze kunnen maken uit onze gevarieerde menukaart? Laat het ons weten door het online bestelformulier in te vullen of telefonisch contact op te nemen via 0104204433. We zorgen er dan voor dat u het Grieks eten zo snel mogelijk bij ons in Rotterdam kunt komen afhalen. Bezorgen in Rotterdam en omgeving kan in veel gevallen ook. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Lekker bij ons komen eten?