✓ Thuisbezorgen is mogelijk
✓ Duurzaam restaurant
✓ Dagverse gerechten

Als u zin heeft in een avond Grieks genieten, kunt u eenvoudig bij ons uw eten bestellen, dan zorgen wij ervoor dat het bij u wordt thuisbezorgd in Rotterdam. Ons team heeft een grote passie voor de Griekse keuken en dat proeft u terug in onze smaakvolle gerechten. Bekijk onze gevarieerde menukaart en maak uw keuze, dan gaan we voor u aan de slag!

Heeft u zin in heerlijk Grieks eten?

kostas restaurant
Kostas restaurant sfeer

Heerlijk Grieks thuisbezorgd bij u in Rotterdam

Wilt u zich in Griekenland wanen zonder uw huis te hoeven verlaten? Dat kan, want bij ons kunt u eenvoudig Grieks bestellen en wij ervoor dat uw favoriete Griekse maaltijden bij u in Rotterdam worden thuisbezorgd. Of u nu woont in de wijk Nesselande of elders in Rotterdam; met onze bezorgservice geniet u bij u thuis van de heerlijkste Griekse gerechten. Heeft u zin in vis of Grieks vlees of gaat u toch voor een vegetarische special als u gaat bestellen? Onze gerechten zijn altijd dagvers en ambachtelijk bereid. Wist u bovendien dat wij een duurzaam Grieks restaurant zijn? Mochten producten aan het eind van de dag over zijn, dan worden deze nooit zomaar weggegooid. We kijken dan of we deze kunnen weggeven. Op deze manier dragen we ons steentje bij aan voedselverspilling.

Direct online of telefonisch bestellen

Grieks bestellen en thuisbezorgd krijgen was nog nooit zo makkelijk dankzij Kostas de Griek in Rotterdam. Geef uw bestelling via het online bestelformulier of het telefoonnummer 0104204433 aan ons door en we zorgen dat deze zo snel mogelijk warm bij u wordt bezorgd. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!

Lekker bij ons komen eten?