✓ Thuisbezorgen is mogelijk
✓ Duurzaam restaurant
✓ Dagverse gerechten

Wilt u Grieks eten bestellen en thuisbezorgd krijgen in Capelle aan den IJssel? Bij Kostas de Griek, nabij Capelle aan den IJssel, bezorgen we verse Griekse maaltijden zodat u ook thuis kunt genieten van onze heerlijke en gezonde maaltijden. Met meer dan 25 jaar ervaring in het horecavak en een grote passie voor de Griekse keuken weten wij onze gasten keer op keer te verwennen met de lekkerste Griekse gerechten, ook voor thuis. Ontdek de menukaart en geef eenvoudig uw bestelling aan ons door, dan doen wij de rest!

Heeft u zin in heerlijk Grieks eten?

kostas restaurant
Kostas restaurant sfeer

Overheerlijk, vers Grieks eten thuisbezorgd bij u in Capelle

Bij Kostas de Griek gaan we voor niets minder dan topkwaliteit. Dat doen we door onze gerechten te bereiden met dagverse ingrediënten en veel producten rechtstreeks te importeren uit Griekenland. U kunt onze gerechten bestellen en vervolgens thuisbezorgd krijgen, zodat u thuis van heerlijk Grieks eten kunt genieten. Ook bestellen elders vanuit Rotterdam of een dorp in de omgeving, zoals Zevenhuizen, is mogelijk. Onze bezorgers doen er vervolgens alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk warm bij u af te leveren. Welke Griekse gerechten gaat u proeven vandaag? Maak een keuze uit onze menukaart, dan komen wij heerlijk Grieks eten bij u bezorgen.

Wat voor Grieks eten kunt u bij ons bestellen?

De Griekse keuken staat bekend om haar veelzijdigheid. Wanneer u er voor kiest om bij ons Grieks eten te bestellen, heeft u keuze uit een ruime menukaart. Wij bezorgen allerlei verse gerechten, van traditionele mezze (kleine hapjes) tot aan hoofdgerechten als moussaka, souvlaki en gyros. Bent u liefhebber van visgerechten? Ook Grieks eten als gegrilde octopus of calamari kunt u vanuit ons thuisbezorgd krijgen. Voor het lekkerste Griekse eten in Capelle, kiest u ervoor om Grieks te bestellen en thuisbezorgd te krijgen vanuit ons restaurant.

Geef uw bestelling online of telefonisch aan ons door

Wist u dat wij niet alleen heerlijk Grieks eten bezorgen, maar ons ook inzetten voor duurzaamheid? Zo gooien we producten nooit zomaar weg, maar maken we er iemand anders blij mee. Als u in Capelle graag Grieks thuisbezorgd wilt krijgen van ons duurzame restaurant, neemt u eenvoudig contact met ons op. Geef uw bestelling via het online bestelformulier of telefonisch via 0104204433 aan ons door en we gaan snel voor u aan de slag.

Lekker bij ons komen eten?